Terug

Darktrace selecteert Whizpr als partner voor PR en contentcreatie in Nederland

Darktrace, gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie voor cybersecurity, heeft gekozen voor Whizpr als partner voor PR en contentcreatie. De focus ligt op het vergroten van de naamsbekendheid van Darktrace in Nederland als cybersecurity-specialist en als kennispartner voor het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) als effectieve technologie tegen cyberverstoringen.

Carolyn Esser, Chief Corporate Affairs Officer bij Darktrace: “We zochten een betrouwbare partner om ons te helpen Darktrace in Nederland op de kaart te zetten. De jarenlange ervaring en expertise van Whizpr in de IT/Tech-markt, de aanwezige kennis op het gebied van cybersecurity en hun brede medianetwerk geven ons het vertrouwen die partner in Whizpr te hebben gevonden. We kijken uit naar een duurzame samenwerking.”

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “We zijn erg blij dat we Darktrace aan ons klantportfolio hebben mogen toevoegen. Kunstmatige intelligentie is niet meer weg te denken. De rol die het gaat innemen in cybersecurity en onze maatschappij in het algemeen is zeer groot. Darktrace heeft dankzij zijn research-centra in Cambridge en Den Haag heel veel kennis over AI ter beschikking. We zien ernaar uit om onze nieuw klant te helpen die kennis om te zetten in relevante verhalen en de naamsbekendheid als cybersecurity-specialist in Nederland te vergroten.”

Over Darktrace

Darktrace is gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie voor cybersecurity en levert complete AI-aangedreven oplossingen in zijn missie om de wereld te bevrijden van cyberverstoringen. Diverse innovaties van het Darktrace Cyber AI Research Centre in Cambridge (VK) en zijn R&D-centrum in Den Haag hebben geresulteerd in meer dan 125 ingediende patentaanvragen en belangrijke gepubliceerde onderzoeken om bij te dragen aan de cybersecurity-community. De technologie van Darktrace leert en actualiseert voortdurend zijn kennis over en voor een organisatie en past dat toe om een optimale staat van cyberbeveiliging te bereiken. Darktrace levert de allereerste Cyber AI Loop, die continue en autonome end-to-end beveiliging biedt, waardoor organisaties in realtime nieuwe en lopende bedreigingen kunnen voorkomen, detecteren en hierop reageren. Darktrace heeft wereldwijd meer dan 2.200 mensen in dienst en beschermt wereldwijd meer dan 8.100 organisaties tegen geavanceerde cyberdreigingen. TIME Magazine riep het bedrijf in 2021 uit tot een van de ‘Most Influential Companies’.

 

Share this:

Tags

>
Volgende blog Manhattan Associates kiest voor Whizpr als partner voor PR en contentcreatie