Terug

Descartes kiest Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Descartes Systems Group, marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek, heeft Whizpr en All Colors of Communication geselecteerd als partner op het gebied van PR en contentcreatie. De activiteiten van Whizpr en All Colors of Communication richten zich met name op het versterken van de positionering in respectievelijk Nederland en België.

Shana Van de Peer, Public Relations & Marketing Communications Specialist bij Descartes: “Door een combinatie van innovatieve technologie, waardevolle handelsinformatie en de omvang van ons netwerk bieden we een breed scala cloud-gebaseerde oplossingen voor logistiek en supply chain management. We hebben voor de tandem All Colors of Communication en Whizpr gekozen omdat we partners zochten die onze markt en onze business begrijpen en dit weten te vertalen naar onze doelgroepen. Daarnaast beschikken zij over het netwerk en de kunde om onze verschillende oplossingen met pakkende content bij onze doelgroepen onder de aandacht te brengen.”

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “We zijn blij dat we Descartes aan ons klantenbestand kunnen toevoegen. Het is een bedrijf met een indrukwekkende historie en een mooi portfolio. Elke samenwerking met een klant begint bij het begrijpen en goed kunnen vertellen van het verhaal, zo ook bij Descartes. Door onze kennis van de markt en onze geïntegreerde aanpak op het gebied van contentcreatie en PR hebben wij er alle vertrouwen in dat we Descartes kunnen ondersteunen in het versterken van hun positionering en het verstevigen van hun marktpositie.”

Over Descartes

Descartes is de wereldwijde leider op het gebied van on-demand SaaS-oplossingen (Software-as-a-Service) die bijdragen aan de verbetering van de productiviteit, en van de prestaties en zekerheid voor ondernemingen, waarbij logistiek een belangrijke rol speelt. Klanten gebruiken de modulaire, cloud-based oplossingen om leveringen te plannen, te sturen, te volgen en te meten. Ook kunnen zij vrachten plannen, toewijzen en uitvoeren, transportfacturen opstellen, controleren en betalen, wereldwijde handelsdata bekijken, douane- en beveiligingsdocumenten voor import en export archiveren, en verschillende andere logistieke processen uitvoeren. Dit alles door deelname aan ’s werelds grootste, multimodale samenwerkingscommunity voor logistiek. Het hoofdkantoor van Descartes is gevestigd in Waterloo (Canada), en de organisatie heeft kantoren en partners wereldwijd. Meer informatie op www.descartes.com en op LinkedIn.

Descartes

Share this:

>
Volgende blog TikTok is veel meer dan een gen Z app