Terug

HELAAS, NIET GEWONNEN

Ondernemersprijs Wageningen

De ambitieuze en competitieve kant van mij zegt dat, maar terecht is Micreos de winnaar geworden in onze categorie MKB Groot Zakelijk voor de Ondernemer van het Jaar 2016 in Wageningen. We hadden wel verwacht dat we het af zouden leggen tegen een organisatie die een alternatief heeft gevonden voor antibiotica en daarmee de mensheid redt van bacteriën die resistent zijn. Desondanks ben ik blij.

Blij dat we erkenning krijgen van de gemeente, dat wij substantieel bijdragen aan het ondernemerschap in deze stad. En dat mogen we wel eens vaker tegen elkaar zeggen. Wij dragen substantieel bij aan het ondernemerschap van onze klanten. We zijn daar veel te bescheiden in. Waarom, het is toch prachtige PR voor onszelf. Waar iedere organisatie een gelikt en informatief filmpje toonde waarin de directeur uitlegde wat zij in de wereld zetten, hebben wij gekozen om met het hele team iets ‘anders’ te doen en blonken wij vooral uit in lol en gezelligheid.

Ik wil niet zeggen dat dat verkeerd is. Ik heb genoten van het resultaat. Maar het laat wel zien dat we niet heel actief bezig zijn met onze eigen PR. De mooie klantnamen vlogen niet over het podium. De succesvolle cases kwamen slechts bescheiden in beeld. De dag na het feest is iedereen met een lichte kater weer hard aan de slag gegaan. Geen hond die er aan dacht om de hele twitter tijdlijn vol te pompen met goeie quotes uit onze speech.

Nu een paar dagen later weet ik pas de tijd te vinden om dit op te schrijven. Wetende dat het momentum eigenlijk al voorbij is. Maar toch ben ik blij. Blij dat ik zo’n happening heb mogen ervaren. Blij dat ik samen met mijn goede vriendin op het podium heb mogen staan. Blij dat een groot deel van het team in de zaal zat om ons te steunen. En blij dat we gelukkig de video en foto’s nog hebben om te laten zien :-).

Check out de foto’s via deze link….

Share this:

>
Volgende blog MEER DATA GEEFT NIET WAAR JE OP HOOPT