Terug

Manhattan Associates kiest voor Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Manhattan Associates, technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel-commerce, heeft Whizpr geselecteerd als partner voor PR-activiteiten en contentcreatie in België en Nederland. Doel van de samenwerking is het vergroten van de naamsbekendheid en versterken van de positionering van Manhattan Associates in de regio, onder meer als kennispartner op het gebied van opkomende technologieën zoals cloud, kunstmatige intelligentie en machine learning die grote impact hebben op supply chain en omnichannel commerce. Waar Whizpr zich focust op de Nederlandse markt, zal All Colors of Communication, waarmee Whizpr een nauwe samenwerking onderhoudt, zich richten op de België.

James Canham-Ash, Head of EMEA Communications bij Manhattan Associates: “De nauwe samenwerking tussen Whizpr en All Colors of Communication, hun kennis van de markt, het uitgebreide medianetwerk en de creatieve, frisse ideeën die naar voren kwamen tijdens het pitchproces zijn voor ons de bevestiging dat we in beide bureaus de juiste partners voor de regio hebben gevonden.

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “We zijn blij dat we Manhattan Associates mogen toevoegen aan ons klantportfolio. We hebben er veel vertrouwen in dat we met onze kennis van de markt, onze geïntegreerde aanpak van PR en contentcreatie en onze duurzame samenwerking met All Colors Communication een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het vergroten van de naamsbekendheid en het verstevigen van de positionering van Manhattan Associates in de Benelux.”

 

Share this:

Tags

>
Volgende blog 2022: het jaar waarin Whizpr niet (helemaal) terugging naar het oude