Terug

Onze inzet op video

Annerieke Kamphuis

Whizpr zet video al enkele jaren succesvol in voor klanten. Zo introduceerden wij samen met Logitech hun multifunctionele presenter aan een zeer specifieke doelgroep met een gerichte display- en videocampagne voor een groot, doeltreffend bereik. Om meer te experimenteren met het efficiënt en effectief inzetten van videocampagnes, zochten we vorig jaar naar een enthousiaste stagiair(e) die ons alles kon vertellen over de laatste technieken op het gebied van digitale vormgeving. Die succesvolle stage leidt na een afstudeeronderzoek nu tot een vaste aanstelling voor Bregte!

Welkom Bregte!

Annerieke over de aanstelling van Bregte: “Video is al jaren niet meer weg te denken als onderdeel van onze dienstverlening. Voor 2019 heb ik als doel dat het een standaard onderdeel is van iedere klantcampagne of blogstrategie. Door de kennis inhouse te hebben met de komst van Bregte en haar toe te voegen aan een aantal klantteams, staat haar videomarketing veel makkelijker vanaf het begin van ieder traject op de agenda.

Bregte Roothaert (23) begon in september 2017 met haar stage bij Whizpr, als onderdeel van de opleiding Communicatie en MultiMedia Design aan de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Inmiddels is Bregte afgestudeerd en versterkt zij per één december officieel ons team als Visueel Ontwerper. “Een jaar geleden begon ik aan een meewerkstage bij Whizpr om meer te leren over het communicatievak. Na een super leerzaam jaar én het behalen van mijn diploma ben ik dan ook heel blij om nu in vaste dienst bij Whizpr aan de slag te gaan. Dat had ik niet durven dromen toen ik destijds op de stagevacature reageerde!” De kwaliteiten van Bregte liggen bij zowel videoproductie en -redirectie als vormgeving. Tijdens haar stage bij Whizpr heeft Bregte dan ook al regelmatig rommelige PowerPoint outlines van collega’s omgetoverd tot ware kunstwerken. Ze is bovendien een grote aanwinst tijdens evenementen van klanten; Bregte staat dan standby voor de klant om het gefilmde materiaal on the spot te editen en publiceren.

Bregte Roothaert

Videomarketing is booming, Enkele cijfers:

  • Bijna driekwart van het online verkeer is videocontent (bron);
  • Op YouTube verschijnen per dag 300.000 nieuwe video’s (bron);
  • Tweederde van de consumenten geeft de voorkeur aan video’s van minder dan één minuut (bron).

Marketingfacts publiceerde eerder dit jaar een overzicht met 28 statistieken die de kracht van video bevestigen. Die lijst met veelbelovende cijfers bewijst dat videomarketing inmiddels een onmisbaar onderdeel is van elk geïntegreerd communicatieplan.

Lees Bregte’s blog over de marketingpotentie van Twitch.tv

 

Share this:

Tags

Team
>
Volgende blog Welkom Iris en Lotte!