Terug

Vier nieuwe collega’s voor geïntegreerde communicatie

Met trots stel ik vier nieuwe collega’s aan je voor: Roos Aaldering, Didi Hoogerwerf, Milan Vaassen en Charlotte van Zutphen. Ze zijn nu enige tijd bij ons aan het werk en we zetten met de komst van het kwartet nog nadrukkelijker in op geïntegreerde communicatie.

In ons aannamebeleid houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. Nu de ruimte voor klassieke pr steeds kleiner wordt en de waarde van ‘nieuwe’ public relations met de komst van social media en online marketing steeds groter, voegen we het liefst veelzijdige communicatieprofessionals toe aan ons team. Onze klanten zien deze trend en kiezen steeds vaker voor geïntegreerde communicatie. Door de komst van het nieuwe bloed kunnen we de rol die ons bedrijf vervult op het gebied van contentcreatie en digital marketing, alsook pr-advies en -eventmanagement voor technologie- en lifestyle bedrijven, verder laten groeien.

De nieuwe medewerkers van Whizpr zijn:
Roos Aaldering (28) is Specialist Sociale Media en Activatie. Na haar studie Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de HvA werkte ze bij een Amsterdams evenementenbureau, waar ze verantwoordelijk was voor eventmanagement en sociale-media-activatie. Vervolgens werkte ze als Woonbegeleider en Onderwijscoördinator bij het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA). Tot Roos besloot terug te keren op het pad van pr en social media. Ze maakt binnen Whizpr deel uit van het Digital Team.

Didi Hoogerwerf (35) is PR Consultant. Na haar studie Communicatiekunde aan de Universiteit Utrecht heeft ze verschillende rollen van marketing en pr tot en met copywriting en sales vervuld bij uitgeverijen. Na een tussenstop in de financiële dienstverlening is Didi bij Whizpr terechtgekomen, waar ze deel uitmaakt van het Lifestyle Team.

Milan Vaassen (27) is junior PR Consultant. Tijdens haar studie Communicatie in Utrecht heeft ze via diverse bijbanen de nodige ervaring opgedaan binnen het pr-vak. Na haar afstuderen is ze aan de slag gegaan als freelancer, met een focus op communicatie en start-ups. Binnen Whizpr maakt Milan deel uit van het B2B Team en bij Deepr zet ze zich in voor Salesforce.

Charlotte van Zutphen (30) is PR Consultant. Voorheen werkte ze als PR- & Communicatieadviseur bij DDK in Utrecht, de stad waar ze Communicatie heeft gestudeerd. Bij dat media- en communicatiebureau was ze verantwoordelijk voor de pr en (digitale) communicatie van een breed spectrum aan klanten: overheid, zorg en MKB alsook B2B en B2C. Charlotte maakt bij Whizpr deel uit van het Lifestyle Team.

Nu we het team weer op peil hebben, hebben we ook nog de wens om te groeien. Binnenkort zullen we dus weer wat nieuwe collega’s aan je voorstellen.

Share this:

Tags

Team
>
Volgende blog Retriever maakt kennis met Willemijn Vader