Terug

Vijfhart IT-opleidingen kiest voor Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Vijfhart IT-opleidingen, de nummer één IT-opleider van Nederland, heeft voor Whizpr gekozen als partner op het gebied van PR en contentcreatie. De activiteiten van Whizpr zullen zich met name richten op het vergroten van de naamsbekendheid van Vijfhart als specialist op het gebied van omscholing, een thema dat relevanter is dan ooit tevoren.

Vijfhart

Al sinds 1984 zorgt Vijfhart er met zijn cursussen voor dat IT-professionals en -eindgebruikers hun kennisniveau op peil kunnen houden of verbreden. Naast bijscholingscursussen biedt het familiebedrijf uit Velp ook omscholingscursussen aan en lanceerde het recentelijk de website https://www.vijfhart.nl/omscholen/, waarmee het bedrijf wil inspelen op het tekort aan IT’ers.

Bastiaan Janssen, CEO van Vijfhart IT-opleidingen: “Al jaren is het voor bedrijven ontzettend moeilijk om hun IT-vacatures te vullen. Alleen al in Nederland liggen er momenteel zo’n 55.000 IT-banen voor het oprapen. Daarom is het ontzettend belangrijk om nú werknemers om te scholen naar de IT-banen die niet alleen vandaag de dag, maar ook in de toekomst hard nodig zijn. Omscholing helpt medewerkers hun baan behouden en biedt mensen die als gevolg van de crisis hun baan hebben verloren weer toekomstperspectief. We hebben er alle vertrouwen in dat Whizpr, met al zijn PR- en IT-ervaring, voor ons de perfecte partner is om dit verhaal te vertellen.”

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “Niet alleen als gevolg van de crisis, maar ook als gevolg van digitalisering en automatisering zullen veel mensen hun baan gaan verliezen.

Whizpr vindt dat iedereen een plek op de arbeidsmarkt verdient. Omdat Vijfhart hier met zijn IT-opleidingen een belangrijke bijdrage aan levert, zijn we trots op deze samenwerking en gaan we er alles aan doen om het maatschappelijk relevante verhaal van Vijfhart bij een groter publiek, zowel binnen als buiten de IT-wereld, onder de aandacht te brengen.

 

Share this:

>
Volgende blog Video vForum Online 2020 – VMware