Terug

Welkom Angelique en Chantal!

Annerieke Kamphuis

In de lente en de zomer groeit alles sneller, en zo ook Whizpr. We zijn erg blij dat we weer twee gedreven collega’s aan ons team hebben kunnen toevoegen! Na Endie en Bregje zijn nu ook Chantal en Angelique bij ons aan de slag gegaan. We onderstrepen hiermee de lijn die we al eerder inzetten, waarbij er ruimte is voor en behoefte aan andere kwaliteiten. We stellen onze nieuwe Whizprs dan ook graag aan je voor:

Angelique, Social Media Specialist

Angelique van Kruistum (31) versterkt ons team van Social Media Specialisten. Door de toenemende vraag van onze klanten op dit gebied waren we op zoek naar enthousiastelingen met een commerciële blik die bovendien zeer secuur werken. Na haar opleiding Commerciële Economie liet ze in verschillende branches zien haar zaken prima op orde te hebben. Nu staat ze bij ons klaar om de social mediakanalen van onze klanten van haar enthousiasme te voorzien: “Erg leuk dat ik bij Whizpr aan de slag mag! Ik heb er super veel zin in om samen met mijn nieuwe collega’s mooie plannen te maken voor onze klanten en de verhalen uit te dragen op de social kanalen. Als team komen we tot de beste resultaten.”

Chantal Jr PR consultant

Chantal van Ulft (24) werkt bij Whizpr als PR Consultant. Met het behalen van haar master International Business Communication aan de Radboud Universiteit van Nijmegen, en internationale PR-ervaring in Londen staat ze nu te springen om onze klanten te voorzien van een goed verhaal: “Tijdens mijn studie kwam Whizpr naar de universiteit om een presentatie te geven. Toen ik een paar jaar later op zoek ging naar een baan moest ik daar weer aan denken. Ik besloot te solliciteren and ‘the rest is history’. Ik hou van verhalen maken en het spreekt mij aan dat de focus ligt op het creëren van relevante, kwalitatief goede content.”

Ontmoet ons hele team!

Share this:

Tags

Team
>
Volgende blog Ik. Een monoloog: wat ervaar ik als de essentie van pr?