Terug

Welkom Bregje en Endie!

Annerieke Kamphuis

Sinds een paar weken werken er twee nieuwe professionals bij ons bureau: Endie van Laar en Bregje van der Wijst. Beide nieuwe collega’s beschikken over kwaliteiten die passen bij mijn visie van circulaire PR en marketing, waarbij kwaliteit van content centraal staat. Zo heeft Bregje jarenlange ervaring met het schrijven van pakkende verhalen en heeft Endie een brede ervaring in PR, marketing en contentcreatie.

Bregje

Bregje van der Wijst (41) werkt bij Whizpr als Content Master. Met een opleiding audiovisuele journalistiek heeft ze gewerkt voor een persbureau, de overheid, de non-profitsector en het bedrijfsleven. “Bedrijven gedragen zich steeds meer als media-organisaties en ik help graag om hun nieuws via allerlei kanalen bij de verschillende doelgroepen te krijgen. Ik vind het leuk om samen met mijn Whizpr-collega’s een goed verhaal uit te werken voor strategische campagnes en daarmee het beoogde effect te bereiken.”

Endie

Endie van Laar (33) werkt bij Whizpr als PR-consultant. Na het behalen van zijn master privaatrecht en het verkennen van de zakelijk wereld heeft hij zich toegelegd op het vinden en het schrijven van verhalen. “Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen dat interessant is voor een bepaald publiek. Mijn taak is dit verhaal te vinden en er kritisch naar te kijken, om vervolgens te bepalen door wie, hoe en waar het verhaal verteld wordt. Dit doe ik uiteraard niet alleen, maar samen met mijn collega’s bij Whizpr.”

Ontmoet ons hele team!

Share this:

Tags

Team
>
Volgende blog Hoe circulaire PR en marketing samenwerking bevorderen