Terug

Welkom Martine, Nini en Jacco

Annerieke Kamphuis

Bij Whizpr kijken we regelmatig of er kwaliteiten zijn die we kunnen toevoegen aan ons team en hoe we Whizpr als platform kunnen inzetten voor jong talent. Afgelopen maand hebben we dan ook drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Zo zorgen Martine en Nini voor PR- en marketingversterking binnen onze klantteams en leren we afstudeerstagiair Jacco graag de kneepjes van het PR- en marketingvak.

Martine Korthals (26) heeft na de master International Business Communication aan de Radboud Universiteit in Nijmegen haar eerste stappen gezet als Marketing medewerkster bij een B2B-organisatie in de installatiebranche. Nu staat ze te springen om aan de slag te gaan bij Whizpr als PR Consultant. “Het contact met veel verschillende mensen en het sparren over creatieve ideeën vond ik een van de leukste onderdelen van mijn vorige baan. Ik kan niet wachten om in contact te komen met jou en samen te kijken naar hoe we jouw merk het beste onder de aandacht kunnen brengen!”

Martine Korthals

 

Nini Joostens (24) heeft de master Business Communication and Digital Media aan Tilburg University afgerond en is nu sinds twee maanden werkzaam bij Whizpr als PR Consultant. Haar focus ligt hierbij op het verbinden van bedrijven met de juiste doelgroep, door het vertellen van het juiste verhaal. “Van jongs af aan heb ik een passie voor het vertellen van verhalen. Vanzelfsprekend ben ik daarom erg enthousiast om aan de slag te gaan bij Whizpr! Ik ben een echte duizendpoot en haal mijn energie uit het communiceren met en het verbinden van mensen.”

Nini Joostens

 

Jacco Menting (22) zit in het laatste jaar van de opleiding Communications aan de HAN International School of Business. Binnen Whizpr is hij druk bezig met zijn afstudeeronderzoek naar de integratie van PR en marketing bij verschillende soorten bedrijven. Daarnaast ondersteunt hij het Whizpr-team bij diverse PR- en marketingactiviteiten. “De komende tijd richt ik me met mijn onderzoek op de integratie tussen PR en marketing, bij verschillende organisaties in de IT-sector. Naast mijn doel om in juli 2020 af te studeren, wil ik bij Whizpr zo veel mogelijk ervaring opdoen in de wereld van PR, (online) marketing en communicatie. Ik heb er specifiek voor gekozen om mijn afstudeerstage bij Whizpr te doen omdat ik nog geen praktijkervaring heb opgedaan bij een communicatie- en marketingbureau.”

Jacco Menting

Share this:

>
Volgende blog Omdenken in crisis: tijd voor reflectie en een nieuwe werkelijkheid