Terug

Whizpr Introduceert Zusje Deepr

deepr-logo

Na 15 jaar Whizpr en 5 jaar met elkaar samenwerken is het voor mij en Willemijn tijd voor een tweede kindje. De plannen liggen al een aantal jaren in onze bureaula, maar dit is het moment. Deepr gaat vandaag van start, een zusterbureau van Whizpr. Voor ons is het een logische stap binnen onze groeistrategie.

Binnen Whizpr zitten we redelijk aan onze maximale capaciteit en diversiteit aan klanten. Als je gespecialiseerd bent in een markt, technologie, houdt dat automatisch in dat je voor een heleboel merken niet kunt werken. Terwijl wij die prima zouden kunnen bedienen vanuit onze expertise.

De laatste tijd hebben we met pijn in ons hart zo vaak nee moeten verkopen aan de meest prachtige merken dat we nu niet langer wilden wachten met de oprichting van een tweede bedrijf.

Deepr zit net als Whizpr in het Kantoorkasteel in Wageningen, op een andere verdieping. De mogelijkheid tot uitbreiding kwam eind vorig jaar en die hebben we meteen gepakt. De eerste consultants voor Deepr zijn inmiddels aangenomen.

Onze motivatie voor een tweede bedrijf zit ook in de positionering. Deepr richt zich van meet af aan op ‘public relations nieuwe stijl’: Effectieve communicatie begint bij het stelselmatig bevorderen van wederzijds begrip tussen een organisatie en zijn publieksgroepen. Public relations staat ook binnen Deepr centraal. Wederzijds begrip creëer je door relevante content te bieden. Dat proces verloopt via steeds meer kanalen en uitingen. Deze geïntegreerde communicatie is nodig voor het creëren van diepere, betekenisvolle content. Zó maak je het verschil. Daarom zet Deepr nadrukkelijk in op content-creatie en digital marketing. Bedrijven die alleen focussen op traditionele persrelaties, zijn bij Deepr niet aan het juiste adres.

De website van Deepr is nu een onepager en under construction, de social kanalen gaan vandaag live en we hopen snel meer van Deepr te laten zien als we onze eerste klanten aankondigen

Deepr drinks

Share this:

>
Volgende blog ‘Wat Zie Jij Er Goed Uit!’