Terug

Amé Moolenaar

Online marketeer/consultant

Amé Moolenaar is in 2020 afgestudeerd aan de opleiding Communicatie in Nijmegen. Tijdens haar studie heeft ze parttime banen gehad op het gebied van social media beheer, marketing, content schrijven, en adviseren van klanten op marketing gebied. Mooie vaardigheden die ook bij Whizpr van pas komen!

Tijdens haar studie kwam Amé erachter dat ze erg van afwisseling in haar werkzaamheden houdt. Daarom past het werken voor verschillende klanten van Whizpr perfect bij haar. Klanten van Whizpr verder helpen en adviseren op het gebied van social media, marketing en PR is waar Amé blij van wordt. Verder is Amé erg sociaal, leergierig en werkt ze graag samen met andere collega’s. Ook houdt ze nieuwe trends en ontwikkelingen op marketing en communicatie gebied goed in de gaten, zodat ze altijd up-to-date is.

In haar vrije tijd is Amé veel met haar familie en vrienden. Lekker borrelen in de stad of thuis bij de open haard, ze is een echt gezelligheidsmens! Ook koken, films kijken, lezen en wandelen zijn dingen die ze graag doet. Verder ontdekt ze graag nieuwe plekken tijdens haar stedentrips, zowel in het mooie Nederland als in heel Europa.Laatste blogs


Descartes kiest Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Descartes kiest Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Descartes Systems Group, marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek, heeft Whizpr en All Colors of Communication geselecteerd als partner op het gebied van PR en contentcreatie. Lees hier meer:

Lees blog
TikTok is veel meer dan een gen Z app

TikTok is veel meer dan een gen Z app

Vandaag de dag kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder social media. Denk maar eens aan je dagelijkse scrollsessies door Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en LinkedIn. En dan is er ook nog het social media platform TikTok, dat sterk blijft stijgen in populariteit. Lees hier hoe je TikTok kan inzetten:

Lees blog
Welkom Ronald

Welkom Ronald

Bij Whizpr kijken we regelmatig of er kwaliteiten zijn die we kunnen toevoegen aan ons team. Om het jaar 2022 goed van start te gaan, is er in januari een nieuwe collega op het gebied van content ons team komen versterken. Lees hier meer over deze enthousiaste content writer.

Lees blog