Terug

Angelique van Kruistum

Social Media Specialist

Na haar opleiding Commerciële Economie liet Angelique in verschillende branches zien haar zaken prima op orde te hebben, structuur is haar niet vreemd. Bij Whizpr staat ze nu klaar om de social media-kanalen van klanten van een gezonde dosis enthousiasme te voorzien! Ze vindt het leuk om samen in een team gave plannen te maken en de verhalen van klanten uit te dragen in gelikte social media-campagnes.

Naast de uitdagingen waar zij bij Whizpr voor staat, brengt Angelique veel tijd door tussen de paarden. Deze verzorgt en traint ze, en ze gaat ermee naar wedstrijden. Net als bij Whizpr komt hier haar sociale karakter in combinatie met haar focus op resultaat goed van pas. Laat het haar dus weten als je het contact met je online community aantoonbaar wil verbeteren! Of eens een rondje wil paardrijden natuurlijk 😉Laatste blogs


TikTok is veel meer dan een gen Z app

TikTok is veel meer dan een gen Z app

Vandaag de dag kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder social media. Denk maar eens aan je dagelijkse scrollsessies door Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en LinkedIn. En dan is er ook nog het social media platform TikTok, dat sterk blijft stijgen in populariteit. Lees hier hoe je TikTok kan inzetten:

Lees blog
Welkom Ronald

Welkom Ronald

Bij Whizpr kijken we regelmatig of er kwaliteiten zijn die we kunnen toevoegen aan ons team. Om het jaar 2022 goed van start te gaan, is er in januari een nieuwe collega op het gebied van content ons team komen versterken. Lees hier meer over deze enthousiaste content writer.

Lees blog