Terug

Annerieke Kamphuis

Eigenaar

Annerieke heeft al ruim twintig jaar passie voor het PR-vak en is nieuwsgierig naar alles wat met technologie te maken heeft; van gadgets tot de innovatiekracht van IT. Zij is over het algemeen snel verveeld maar heeft door de dynamiek van PR en IT deze markten nooit verlaten.

Ze is doelgericht, rechtvaardig en sociaal, idealistisch en een perfectionist. Eigenschappen die voor haar hand in hand gaan met kwaliteit die ze ook binnen het team terug ziet en werk voor klanten. Hierdoor voelt Whizpr als een warme jas.

Toen ze Whizpr volledig in eigendom kreeg, heeft Annerieke een aantal overtuigingen overboord gegooid die in de snelle wereld juist vaak met succes worden geassocieerd. Ze is onder meer voorstander van de 30-urige werkweek en je ontwikkelen binnen je comfort zone, want die levert een veilige leer- werkomgeving op.

Annerieke is ervan overtuigd dat werkplezier en succes voortkomen uit het stimuleren en waarderen van individuele kwaliteiten en het luisteren naar ieders behoefte. Ze heeft daardoor niks met ‘lijk-op-mij-dan-word-ik-blij’-gedrag en de focus op lijstjes met verbeterpunten die je onzekerheid triggeren.

Haar beleid is gericht op een hoge vitaliteit en binding met Whizpr, collega’s en klanten. Duurzaam succes realiseer je alleen als je de kwaliteiten van mensen combineert. Flexibele teams om het maximale rendement uit een opdracht te halen, zijn daar een belangrijk onderdeel van.

De eerste stappen zijn inmiddels gezet, maar Annerieke heeft de ambitie om het talent in ieder individu verder te laten ontwikkelen, los van vooropleiding en standaard groeiverwachtingen.Laatste blogs


Het belang van contentmarketing

Het belang van contentmarketing

De communicatiemix bestaat uit vele soorten activaties, waaronder PR- en marketingaspecten waar we bedreven in zijn. Een goed verhaal in de juiste content is altijd leidend, zo legt Annerieke uit in deze blog. Maak ook kennis met Willem!

Lees blog
Onze inzet op video

Onze inzet op video

Video blijft een steeds belangrijkere vorm van content in onze marketingmix worden. Ontdek hoe we hier op inzetten, en leer Bregte kennen!

Lees blog
Welkom Iris en Lotte!

Welkom Iris en Lotte!

Whizpr is twee medewerkers rijker: Iris Tempels en Lotte Heideman versterken sinds kort onze klantteams. Maak kennis met deze twee aanwinsten!

Lees blog