Terug

Endie van Laar

Account Manager / PR Consultant

Na zijn studie Rechten in Groningen heeft Endie een aantal jaar het bedrijfsleven in Amsterdam verkend en toen bewust gekozen voor content marketing en pr.

Endie houdt er van om de diepte in te gaan en de unieke (vaak complexe) verhalen van de klant in begrijpelijk taal te verwoorden. Met zijn toewijding en creatieve brein zorgt hij ervoor dat deze verhalen op de juiste plek aan de juiste mensen worden verteld.

Naast zijn werk volgt hij het laatste jaar proza aan de schrijversvakschool. “Een uit de hand gelopen hobby”, aldus Endie. Tegenwoordig woont hij weer op de Veluwe en daar vind je hem vaak op de racefiets. Dus voeg hem toe op Strava en kijk of je net zo snel bent!Laatste blogs


PR blunder: is er niemand bij de ING opgeleid?

PR blunder: is er niemand bij de ING opgeleid?

Een opmerkelijk opiniestuk van Henk Breukink van ING nadat ze een behoorlijke schikking met het OM hebben getroffen. Was de pr-afdeling van deze opinie op de hoogte?

Lees blog
Ik. Een monoloog: wat ervaar ik als de essentie van pr?

Ik. Een monoloog: wat ervaar ik als de essentie van pr?

Wat is de Essentie van PR? Endie legt uit waar die volgens hem in ligt, aan de hand van een mooie ervaring die hij in zijn eerste maanden met onze klant Essent opdeed:

Lees blog