Terug

Gabrielle Kleijn

Management Assistent

Gabriëlle heeft vanuit haar dubbelfunctie als Management Assistent/Office Manager werkelijk alles wat er bij Whizpr gebeurt in de gaten. Een baan van drie dagen per week met veel afwisseling en uitdaging. Duizend dingen tegelijk doen, het schakelen van finance naar HR, het speuren naar eventlocaties, het uitzoeken van vluchten, projectadministratie en een TO DO-lijst waar werkelijk geen eind aan komt, daar wordt ze blij van!

Het zal je niet verbazen dat ze naast haar werk nog energie genoeg overhoudt voor een druk privéleven. Gabriëlle is moeder van drie fantastische kids. Ze geniet met haar gezin vooral van het samen zijn en het maken van een jaarlijkse stedentrip.

Daarnaast vindt ze het heerlijk om op pad te gaan met vrienden. Dit alles houdt niemand vol zonder goede conditie, daarom loopt Gabriëlle hard en doet ze fanatiek mee met haar wekelijkse bootcamp-les. De tijd die ze dan nog over heeft, besteedt ze aan haar hobby interieurstyling. Met haar passie voor interieur helpt ze mensen met het (re)stylen van hun huis.

Tien punten voor degene die erachter komt waar Gabriëlle al haar tijd vandaan haalt!