Terug

Iris Tempels

Account Manager / PR Consultant

Na het behalen van haar Bachelor Business Administration zette Iris haar eerste stappen in de muziek- en evenementenwereld. Vervolgens deed ze ervaring op als Accountmanager bij verschillende media-uitgeverijen  en inmiddels is ze geland bij Whizpr, waar ze als een vis in het water is in haar dubbelrol als Account Manager & PR Consultant.

Iris is geïnteresseerd in de verhalen om haar heen en ontdekt graag de wensen en ideeën van haar klanten. Met haar creativiteit is ze perfect in staat om deze om te zetten tot nieuwe en effectieve concepten. Ze heeft een sterke persoonlijkheid, die er in combinatie met haar humor voor zorgt dat ze de klus geklaard krijgt.

Honden maken haar blij, net als muziek en speciaalbiertjes. Iris is daarnaast open minded en haalt dan ook veel voldoening uit een stevig potje sparren met haar Whizpr-teamgenoten. Verder wordt ze erg enthousiast van alles wat met eten te maken heeft uit zoveel mogelijk verschillende landen!Laatste blogs


75 jaar vrijheid: hoe maak jij het verschil?

75 jaar vrijheid: hoe maak jij het verschil?

Zeven tips hoe jij vandaag nog kan beginnen om het verschil te maken!

Lees blog
#Instagram

#Instagram

Wat bepaalt het succes van influencers op Instagram? Een belangrijk deel van dit geheim ligt in het algoritme. Lees hier eens verder.

Lees blog
De vier ingrediënten voor succesvolle influencer marketing

De vier ingrediënten voor succesvolle influencer marketing

Je gaat de samenwerking met een influencer aan, wat is dan essentieel om bij stil te staan? Iris neemt je bij de hand.

Lees blog