Terug

Jacco Menting

Afstudeerstagiair

Nadat hij zijn MBO-niveau 4 studie Marketing en Communicatie aan het Graafschap College in Doetinchem had afgerond, begon Jacco in 2016 aan zijn huidige Engelstalige studie Communications aan de HAN International School of Business in Arnhem. Tijdens deze internationaal georiënteerde studie leert hij alles wat met PR, (online) marketing en communicatie te maken heeft en heeft hij geleerd hoe het is om samen te werken met medestudenten uit tientallen verschillende landen en culturen. Praktijkervaring in het buitenland is ook een belangrijk onderdeel van zijn studie; zo heeft hij bijvoorbeeld stage gelopen in Duitsland en een minor afgerond in Oostenrijk. Jacco is nu volop bezig met afstuderen tijdens zijn stage bij Whizpr!

In zijn vrije tijd kijkt Jacco veel voetbal en staat hij wekelijks op de tribune bij zijn club De Graafschap. Hij is namelijk al zijn hele leven lang fanatiek supporter van de club uit de Achterhoek. Verder houdt hij van tijd doorbrengen met familie en vrienden, muziek luisteren, de nieuwste tech en een potje gamen op z’n tijd vindt hij ook niet gek.Laatste blogs


Beginnen met een nieuwe baan op afstand, hoe gaat dat?

Beginnen met een nieuwe baan op afstand, hoe gaat dat?

Nog even wegdoezelen in de trein, dan het weekend doornemen bij het koffiezetapparaat, face-to-face vergaderen met collega’s en vragen stellen, heel veel vragen. Ik had me het begin van mijn carrière als PR consultant bij Whizpr toch iets anders voorgesteld. Toen ik net twee weken aan de slag was, gooide het coronavirus roet in het eten..

Lees blog
Data Sharing Coalition kiest Whizpr als bureau voor PR- en communicatieactiviteiten

Data Sharing Coalition kiest Whizpr als bureau voor PR- en communicatieactiviteiten

De Data Sharing Coalition is een groeiend collectief van inmiddels ruim 20 marktpartijen uit verschillende sectoren. Samen werken zij toe naar een set van afspraken voor het cross-sectoraal delen van data waardoor nieuwe kansen worden gerealiseerd voor bedrijven en instellingen uit verschillende sectoren.

Lees blog
Hoe om te gaan met media-aandacht voor thuiswerken?

Hoe om te gaan met media-aandacht voor thuiswerken?

Ondanks de ernst van de situatie biedt de coronacrisis ook nieuwe inzichten en kansen. Op welke trends kun je aanhaken?

Lees blog