Terug

Linda van Essen

PR Consultant

Na het afronden van haar opleiding Communicatie en Eventmanagement kwam Linda terecht bij een PR bureau in de entertainmentbranche en vond daar helemaal haar draai. Dat ze enthousiast werd van werken bij Whizpr is dan ook geen verrassing. Haar netwerk van media en influencers komt goed van pas bij haar werk voor de b-t-c klanten van Whizpr.

Linda werkt het liefste met een goed en fijn team (en dat hebben we bij Whizpr zeker). Regelen zit in haar DNA, of dat nou gaat om een persbericht, interview, persevenement of een leuk teamuitje.

In haar vrije tijd kijkt Linda graag TV en doet altijd fanatiek mee met diverse quizprogramma’s. Bij voorkeur in combinatie met een speciaalbiertje en een borrelplank. Daarnaast is ze regelmatig te vinden in een bioscoop en is ze gek op muziek, zowel live bij een concert als op vinyl.Laatste blogs


Descartes kiest Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Descartes kiest Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Descartes Systems Group, marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek, heeft Whizpr en All Colors of Communication geselecteerd als partner op het gebied van PR en contentcreatie. Lees hier meer:

Lees blog
TikTok is veel meer dan een gen Z app

TikTok is veel meer dan een gen Z app

Vandaag de dag kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder social media. Denk maar eens aan je dagelijkse scrollsessies door Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en LinkedIn. En dan is er ook nog het social media platform TikTok, dat sterk blijft stijgen in populariteit. Lees hier hoe je TikTok kan inzetten:

Lees blog
Welkom Ronald

Welkom Ronald

Bij Whizpr kijken we regelmatig of er kwaliteiten zijn die we kunnen toevoegen aan ons team. Om het jaar 2022 goed van start te gaan, is er in januari een nieuwe collega op het gebied van content ons team komen versterken. Lees hier meer over deze enthousiaste content writer.

Lees blog