Terug

Lotte Heideman

PR Consultant / Content Marketeer

Toen Lotte in groep acht van de basisschool zat, wist zij het zeker: ze zou dolfijnentrainster worden. Terwijl Lotte’s vader haar eerder naam zag maken als cabaretier, opperde Lotte’s moeder – weinig gecharmeerd van beide beroepskeuzes – voorzichtig een carrière in het onderwijs.

Uiteindelijk koos Lotte bij Whizpr (na een Bachelor of Communications en de master Media & Beïnvloeding) voor de gulden middenweg: storytelling, contentcreatie en het geven van strategisch communicatieadvies. Ze deelt haar kennis van het communicatievak met onze klanten, leest tijdens vrijdagmiddagborrels onvermoeibaar voor uit moppenboekjes (niet aan Lotte’s vader vertellen dat ze haar grapjes doorgaans ‘afkijkt’) en creatieve ideeën van Whizpr-collega’s beloont ze standaard met een schouderklopje en een stukje vis.

In haar vrije tijd luistert Lotte graag naar podcasts: entertainende, kwalitatieve (onderzoeks)journalistiek waarbij er ruimte en aandacht is voor diepgaande verhalen. Nog nooit een podcast geluisterd? Lotte raadt topseries als S-Town en Serial aan. Voor je het weet luister je er overal naar en worden ellendig lange autoritten iets om naar uit te kijken.