Terug

Martine Korthals

PR Consultant

Na veel twijfelen heeft Martine na haar middelbare school gekozen voor een HBO opleiding Communicatie. Wat eerst een onzekere keuze was, blijkt nu een schot in de roos. Tien jaar geleden is ze de wondere wereld van communicatie in gestapt en ze is nog steeds elke dag blij dat ze die stap heeft genomen.

Na een masteropleiding International Business Communication aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft Martine haar eerste stappen gezet in de marketingwereld en werkt ze sinds januari 2020 bij Whizpr als  PR-consultant. Een van de leukste onderdelen van het werk vindt Martine het werken met mensen (het is maar goed dat ze bij Whizpr zulke leuke collega’s heeft), over ideeën sparren en zo de beste manier vinden om een product of dienst bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

In haar vrije tijd is Martine vaak te vinden in gezelschap van vriendinnen, vaak met een lekker wijntje of speciaalbiertje, probeert ze haar te lange Netflix lijst te verkorten of leest ze een goed boek. Verder droomt ze vaak weg bij reizen naar verre oorden en maakt ze van deze dromen – als het even kan – realiteit.Laatste blogs


Kun je PR automatiseren?

Kun je PR automatiseren?

Nederlanders staan internationaal gezien bekend om hun efficiëntie. Niet lullen maar poetsen. Deze attitude zien we niet alleen terug in ons dagelijks leven, maar ook in ons werk. Daarnaast hebben technologische innovaties en oplossingen ervoor gezorgd dat we ons werk steeds efficiënter hebben kunnen inrichten. Hoe zit dit bij PR?

Lees blog
Stichting van wal naar schip steunt kinderen van minimagezinnen. Help je mee?

Stichting van wal naar schip steunt kinderen van minimagezinnen. Help je mee?

Geen enkel kind zou iets tekort moeten komen door financiële problemen in een gezin of hierdoor sociaal worden buitengesloten. Helaas is de praktijk anders en leven we in een maatschappij waarin het verschil tussen arm en rijk steeds groter wordt. Stichting van wal naar schip steunt kinderen van minimagezinnen. Lees hier meer:

Lees blog
Descartes kiest Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Descartes kiest Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Descartes Systems Group, marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek, heeft Whizpr en All Colors of Communication geselecteerd als partner op het gebied van PR en contentcreatie. Lees hier meer:

Lees blog