Terug

Martine Korthals

PR Consultant

Na veel twijfelen heeft Martine na haar middelbare school gekozen voor een HBO opleiding Communicatie. Wat eerst een onzekere keuze was, blijkt nu een schot in de roos. Tien jaar geleden is ze de wondere wereld van communicatie in gestapt en ze is nog steeds elke dag blij dat ze die stap heeft genomen.

Na een masteropleiding International Business Communication aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft Martine haar eerste stappen gezet in de marketingwereld en werkt ze sinds januari 2020 bij Whizpr als  PR-consultant. Een van de leukste onderdelen van het werk vindt Martine het werken met mensen (het is maar goed dat ze bij Whizpr zulke leuke collega’s heeft), over ideeën sparren en zo de beste manier vinden om een product of dienst bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

In haar vrije tijd is Martine vaak te vinden in gezelschap van vriendinnen, vaak met een lekker wijntje of speciaalbiertje, probeert ze haar te lange Netflix lijst te verkorten of leest ze een goed boek. Verder droomt ze vaak weg bij reizen naar verre oorden en maakt ze van deze dromen – als het even kan – realiteit.Laatste blogs


Beginnen met een nieuwe baan op afstand, hoe gaat dat?

Beginnen met een nieuwe baan op afstand, hoe gaat dat?

Nog even wegdoezelen in de trein, dan het weekend doornemen bij het koffiezetapparaat, face-to-face vergaderen met collega’s en vragen stellen, heel veel vragen. Ik had me het begin van mijn carrière als PR consultant bij Whizpr toch iets anders voorgesteld. Toen ik net twee weken aan de slag was, gooide het coronavirus roet in het eten..

Lees blog
Data Sharing Coalition kiest Whizpr als bureau voor PR- en communicatieactiviteiten

Data Sharing Coalition kiest Whizpr als bureau voor PR- en communicatieactiviteiten

De Data Sharing Coalition is een groeiend collectief van inmiddels ruim 20 marktpartijen uit verschillende sectoren. Samen werken zij toe naar een set van afspraken voor het cross-sectoraal delen van data waardoor nieuwe kansen worden gerealiseerd voor bedrijven en instellingen uit verschillende sectoren.

Lees blog
Hoe om te gaan met media-aandacht voor thuiswerken?

Hoe om te gaan met media-aandacht voor thuiswerken?

Ondanks de ernst van de situatie biedt de coronacrisis ook nieuwe inzichten en kansen. Op welke trends kun je aanhaken?

Lees blog