Terug

Nini Joostens

PR Consultant

Na het behalen van de master Business Communication and Digital Media begon voor Nini het werkende leven. Maar waar wilde ze haar carrière starten? Die keus was snel gemaakt toen ze zag dat Whizpr op zoek was naar nieuw talent. Nini is namelijk al van jongs af aan geïnteresseerd in het lezen en schrijven van verhalen.

Sinds maart 2020 is ze werkzaam bij Whizpr als PR Consultant. Nini haalt haar energie uit het verbinden van bedrijven met de juiste doelgroep, door het vertellen van het juiste verhaal. Ze is betrokken en vindt het prettig om deel uit te maken van een team.

Nini is dol op haar katten, evenals bijna alle andere dieren uit het dierenrijk. Verder zingt ze regelmatig (vooral onder de douche) en wordt ze enthousiast van eten, een lekker wijntje met bijbehorend dansje en alles wat met reizen te maken heeft. Van adembenemende uitzichten in Zuid-Amerika tot paradijselijke stranden in Zuidoost-Azië, kom maar door!Laatste blogs


Kun je PR automatiseren?

Kun je PR automatiseren?

Nederlanders staan internationaal gezien bekend om hun efficiëntie. Niet lullen maar poetsen. Deze attitude zien we niet alleen terug in ons dagelijks leven, maar ook in ons werk. Daarnaast hebben technologische innovaties en oplossingen ervoor gezorgd dat we ons werk steeds efficiënter hebben kunnen inrichten. Hoe zit dit bij PR?

Lees blog
Stichting van wal naar schip steunt kinderen van minimagezinnen. Help je mee?

Stichting van wal naar schip steunt kinderen van minimagezinnen. Help je mee?

Geen enkel kind zou iets tekort moeten komen door financiële problemen in een gezin of hierdoor sociaal worden buitengesloten. Helaas is de praktijk anders en leven we in een maatschappij waarin het verschil tussen arm en rijk steeds groter wordt. Stichting van wal naar schip steunt kinderen van minimagezinnen. Lees hier meer:

Lees blog
Descartes kiest Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Descartes kiest Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Descartes Systems Group, marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor de supply chain en logistiek, heeft Whizpr en All Colors of Communication geselecteerd als partner op het gebied van PR en contentcreatie. Lees hier meer:

Lees blog