Terug

Nini Joostens

PR Consultant

Na het behalen van de master Business Communication and Digital Media begon voor Nini het werkende leven. Maar waar wilde ze haar carrière starten? Die keus was snel gemaakt toen ze zag dat Whizpr op zoek was naar nieuw talent. Nini is namelijk al van jongs af aan geïnteresseerd in het lezen en schrijven van verhalen.

Sinds maart 2020 is ze werkzaam bij Whizpr als PR Consultant. Nini haalt haar energie uit het verbinden van bedrijven met de juiste doelgroep, door het vertellen van het juiste verhaal. Ze is betrokken en vindt het prettig om deel uit te maken van een team.

Nini is dol op haar katten, evenals bijna alle andere dieren uit het dierenrijk. Verder zingt ze regelmatig (vooral onder de douche) en wordt ze enthousiast van eten, een lekker wijntje met bijbehorend dansje en alles wat met reizen te maken heeft. Van adembenemende uitzichten in Zuid-Amerika tot paradijselijke stranden in Zuidoost-Azië, kom maar door!Laatste blogs


Vijfhart IT-opleidingen kiest voor Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Vijfhart IT-opleidingen kiest voor Whizpr als partner voor PR en contentcreatie

Lees blog
Video vForum Online 2020 – VMware

Video vForum Online 2020 – VMware

In verband met de coronacrisis die vanaf begin 2020 de hele wereld in de ban houdt, besluiten veel organisaties om hun fysieke events te digitaliseren naar online events. Omdat bijeenkomsten met meerdere mensen momenteel niet meer mogelijk zijn, besloot onze klant VMware om zijn vForum events in heel EMEA te veranderen in vForum Online...

Lees blog
Beginnen met een nieuwe baan op afstand, hoe gaat dat?

Beginnen met een nieuwe baan op afstand, hoe gaat dat?

Nog even wegdoezelen in de trein, dan het weekend doornemen bij het koffiezetapparaat, face-to-face vergaderen met collega’s en vragen stellen, heel veel vragen. Ik had me het begin van mijn carrière als PR consultant bij Whizpr toch iets anders voorgesteld. Toen ik net twee weken aan de slag was, gooide het coronavirus roet in het eten..

Lees blog