Terug

Paul Maris

Account Director

Paul is een van onze ‘oudgedienden’. Want al in 2011 startte hij als PR Consultant bij Whizpr. Tegenwoordig staat hij garant voor een krachtige blend van strategisch marketing- & PR-advies en ijzersterke content voor onze klanten.

Na zijn opleiding Journalistiek & Communicatie startte hij als PR-consultant bij een tech PR-bureau. De wondere wereld die zich toen voor hem openbaarde heeft hij volledig omarmd. Sindsdien heeft hij tientallen grote en kleine tech-bedrijven geadviseerd en begeleid. Collega’s kloppen bij hem aan voor uitleg over hoe de industrie in elkaar steekt, een deep dive in allerlei soorten technologie en voor kristalheldere lees- en converteerbare content.

Stilzitten is voor Paul geen optie. Zowel letterlijk als figuurlijk. Precies daarom houdt hij ervan om regelmatig te fietsen (ook naar kantoor!) en om samen met vrienden muziek te maken waarbij hij beslag legt op de drumkit. En oh ja: Paul is de koning van de foute (woord)grappen en parttime CIO, DPO & BHV’er van Whizpr. #wistudatjesLaatste blogs


Video vForum Online 2020 – VMware

Video vForum Online 2020 – VMware

In verband met de coronacrisis die vanaf begin 2020 de hele wereld in de ban houdt, besluiten veel organisaties om hun fysieke events te digitaliseren naar online events. Omdat bijeenkomsten met meerdere mensen momenteel niet meer mogelijk zijn, besloot onze klant VMware om zijn vForum events in heel EMEA te veranderen in vForum Online...

Lees blog
5G… Wat moeten we daarmee?

5G… Wat moeten we daarmee?

5G is een bijzonder interessant thema voor Whizpr omdat het ons werk op meerdere manieren raakt. Paul vertelt in zijn blog meer over deze nieuwe technologie.

Lees blog