VMware Explore | 7 - 10 November

Begin november vond VMware Explore, het jaarlijkse evenement van onze klant VMware, plaats in Barcelona. Nini mocht er namens Whizpr bij zijn samen met Coen van Eenbergen, Sander Almekinders (Techzine), Martijn Kregting, Witold Kepinski, Marco van der Hoeven (Dutch IT Channel) en Alfred Monterie (Computable). Het waren fantastische dagen vol met interessante keynotes, interviews, videoshoots en – last but zeker not least – borrels en feestjes.

VMware Explore

Veeam PR Summit | 5 - 7 December

Van 5 tot en met 7 december was Paul te gast in Dublin tijdens de Veeam PR Summit 2022. In deze drie dagen kreeg hij een deep dive in de bestaande en nieuwe technologie van Veeam en ging met vertegenwoordigers van de klant en PR-bureaus van over de de hele wereld in gesprek over nieuwe thema’s, best practises en het optimaliseren van de samenwerking. Work Hard, maar zeker ook Play Hard dankzij een amusante muzikale kroegentocht en een diner in de prachtige Ierse hoofdstad.

Veeam PR Summit

Dell Technologies Forum | 6 december

Chantal en Winnie waren 6 december in DeFabrique Evenementenlocatie in Utrecht waar het Dell Technologies Forum plaatsvond. Dit is een ontmoetingsplaats voor klanten, prospects, partners, media en startups met sessies over security, modern datacenter & edge, multi-cloud & as-a-Service en future of work.

Eindejaarslunch van Veeam | 8 december

Op 8 december waren Martine, Winnie en Paul aanwezig bij een informele eindejaarslunch die we voor Veeam organiseerden. Zo lieten we nieuwe woordvoerders van Veeam kennismaken met journalisten van Computable, AG Connect, Techzine en Channel Connect en legden we meteen een goede basis voor onze samenwerking in 2023.

Veeam eindejaarslunch

Tweakers Awards | 8 december

Op donderdag 8 december werden de jaarlijkse Tweakers Awards uitgereikt en ook dit jaar was Whizpr aanwezig. Winnie, Nini en Linda waren bij de uitreiking in Theater Amsterdam waar diverse klanten kans maakten op een felbegeerde award. Uiteindelijk ging Sony naar huis met de award voor beste audio (koptelefoon) en werd de avond feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje.