Terug

A+E Networks kiest Whizpr voor PR nieuwste series op HISTORY Channel

A+E Networks EMEA, een mediabedrijf met een portfolio van op feiten gebaseerde entertainmentkanalen, heeft voor Whizpr gekozen als hun PR-partner in Nederland. A+E Networks is een joint venture tussen Hearst en Sky, met kanalen als HISTORY, Crime + Investigation, HISTORY2, BLAZE en COSMO TV. Whizpr zet zich in eerste instantie in op het vergroten van de naamsbekendheid van de series die te zien zijn op HISTORY Channel in Nederland.

In oktober en november brengt A+E Networks diverse nieuwe series uit die exclusief in première gaan op HISTORY Channel:

The Secrets Series

Ga mee op reis en ontdek vanaf 3 oktober in Secrets in the Jungle wekelijks alle geheimen van jungles over de hele wereld. Daarnaast heeft HISTORY Channel nog meer exclusieve geheimen, vanaf 20 oktober kun je wekelijks mee op de meest bizarre expedities die Hitler liet uitvoeren om de superioriteit van het arische ras te bewijzen in Secret Nazi Expeditions. Toch meer zin in verkoeling? Duik dan vanaf 15 november wekelijks mee onder het ijs in The Secrets in the Ice.

Colosseum

De gloednieuwe HISTORY Channel-serie Colosseum vertelt het spannende verhaal van de opkomst en ondergang van het Romeinse rijk, door het oog van de mannen en vrouwen die vochten en stierven in deze legendarische arena. Van de wrede waarheid over het leven van een gladiator als slaaf tot de fascinerende onthulling van de vele manieren waarop de keizers van Rome het amfitheater gebruikten om hun absolute macht te demonstreren. Colosseum is vanaf 7 november wekelijks op maandag om 22.00 uur te zien bij HISTORY Channel.

Ook binnenkort te zien:

Cracking the Code – wekelijks vanaf 20 september om 22.20 uur
Britain’s Greatest Obsessions – wekelijks vanaf 28 oktober om 22.20 uur
Forged in Fire seizoen 9 – wekelijks vanaf 9 november om 20.30 uur
Storage Wars seizoen 14 – wekelijks vanaf 13 december om 21.25 uur
Britain’s Secret Islands – wekelijks vanaf 20 december om 22.20 uur
Forged with Steele – wekelijks vanaf 28 december om 21.25 uur

HISTORY is een van de meest vooraanstaande en gewaardeerde internationale tv-merken en is vandaag relevanter dan ooit. HISTORY informeert en vermaakt miljoenen mensen met een combinatie van bekroonde documentaires en snelle, door personages geleide hedendaagse formats. Het laat duidelijk zien dat HISTORY springlevend is, omdat het de belangrijke verhalen vertelt over ons verleden die van invloed zijn op hoe we denken over ons heden en onze toekomst

.

Share this:

>
Volgende blog De tien gouden communicatieregels bij een crisis