Terug

Swappie kiest Whizpr als partner voor PR-activiteiten

Swappie, Europees leider in de aan- en verkoop van refurbished iPhones, heeft Whizpr gekozen voor zijn PR-activiteiten in Nederland. In zes jaar tijd is het Finse technologiebedrijf uitgegroeid van een start-up tot een internationale leider in de circulaire economie met meer dan 1.000 werknemers. Recent werd het bedrijf nog door de Financial Times uitgeroepen tot het grootste Europese groeibedrijf.

Martine Hardeveld Kleuver, Country Manager Nederland: “In de uitdagende refurbished markt is het ontzettend belangrijk om innovatief te blijven. De frisse aanpak van Whizpr sprak ons daarom erg aan.”

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “In een koopgrage samenleving die vaak het nieuwste van het nieuwste wil, is het aan ons de uitdaging om het vertrouwen van de consument te winnen voor refurbished. Het feit dat het goed is voor de portemonnee en de duurzame keuze is, helpt hierbij. We kijken erg uit naar de samenwerking met zo’n vooruitstrevend bedrijf. Door onze kennis van de markt en onze aanpak van PR hebben wij er alle vertrouwen in dat we Swappie kunnen ondersteunen in het versterken van hun positionering en het verstevigen van hun marktpositie.”

Swappie werd opgericht door Sami Marttinen en Jiri Heinonen. Zo ontdekte Sami als slachtoffer van oplichterij bij de aankoop van een tweedehands telefoon op een online veiling hoe gelijkaardige problemen vaak voorkomen. Bij Swappie worden tweedehands iPhones steeds op kwalitatieve wijze opgeknapt in de eigen technologiecentra en wordt er een bijkomende in-house kwaliteitscontrole uitgevoerd van maar liefst 52 stappen om de betrouwbaarheid te garanderen.

Over Swappie

Swappie is dé end-to-end online winkel voor de aan- en verkoop van refurbished smartphones. Het doel van het bedrijf is om mensen een kwalitatieve, betaalbare en milieuvriendelijke manier te bieden hun telefoon te upgraden. Swappie is momenteel actief in vijftien Europese landen, waaronder Nederland. Het bedrijf groeide sterk in 2021 met een omzet van 195 miljoen euro. Sinds de oprichting in augustus 2016 is Swappie uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en snelgroeiende bedrijven in Europa met meer dan 1.000 medewerkers en heeft het tot nu toe 149 miljoen euro bij investeerders opgehaald. Ga voor meer informatie naar: www.swappie.com

Swappie

Share this:

Tags

PRSwappie
>
Volgende blog A+E Networks kiest Whizpr voor PR nieuwste series op HISTORY Channel