Terug

Welkom Iris en Lotte!

Annerieke Kamphuis

Whizpr voegt nieuwe kwaliteiten toe aan haar team. Collega’s Angelique en Chantal, die wij hartje zomer welkom heetten, zijn inmiddels up to speed en leveren een belangrijke bijdrage aan diverse klantteams. Sinds deze maand versterken ook Iris en (een tweede!) Lotte ons veelzijdige team.

Iris Tempels 

Iris Tempels (28) heeft na het behalen van de bachelor Business Administration haar eerste carrièrestappen in de muziek- en evenementenwereld gezet. Vervolgens heeft ze ervaring opgedaan als Accountmanager bij media-uitgeverijen, en inmiddels is Iris geland bij Whizpr als Accountmanager & PR Consultant. “Ik vind mijn bevlogenheid in het opbouwen van relaties die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen en enthousiasme. Mijn doel bij Whizpr is het ontdekken van wensen en ideeën van de klant en deze om te zetten in kwalitatief en creatief resultaat met mijn Whizpr collega’s!

Lotte Heideman (26) heeft na haar master Communicatiewetenschappen enkele jaren ervaring opgedaan als Online Marketing & Communicatie Specialist voor een internationaal georiënteerde B2B-organisatie. “Ik wil mij graag verder verdiepen in de wondere wereld van PR en (online) communicatie. De specialistische kennis en ervaring van mijn Whizpr collega’s, samen met de aandacht voor vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie, zorgen ervoor dat ik vol vertrouwen de uitdaging aanga.” Om onze klanten zo breed mogelijk te kunnen adviseren, vervult Lotte als PR Consultant & Content Marketeer een ‘combinatiefunctie’. Dit past in de lijn van geïntegreerd denken en handelen, waarop Whizpr zich richt.

Ontmoet ons hele team!

Share this:

Tags

Team
>
Volgende blog PR blunder: is er niemand bij de ING opgeleid?